För den som vill lära sig mer om Klimatfrågan och dess koppling till IPCC

Här rekommenderar jag två utmärkta böcker för den som vill förstå mer om mekanismerna och det politiska spelet kring klimatfrågan:

Blue Planet in Green Shackles”. Tjeckiens förre president Vaclav Klaus gör träffande och tänkvärda jämförelser mellan satsningar på klimatrelaterade frågor med ytterst tvivelaktigt resultat och mera jordnära satsningar som kommer människor till del. Uppvuxen i östeuropa känner han igen de totalitära beteendet från självutnämnda världsförbättrare, samma beteende oavsett ifall det handlar om marxist- / leninister eller klimatpräster inom de gröna partierna. En ”elit” som vet bättre vill tvinga på människorna sina perverterade idéer med katastrofala resultat.

The delinquent teenager who was mistaken for the world’s top climate expert”. Donna Framboise hårresande avslöjanden om hur IPCC arbetar, hur pseudovetenskap blir etablerade sanningar, hur medvetna lögner fabriceras och planteras i världens ledande politiker. Man läser med stigande adrenalinhalt om hur vår tids största lögn fabriceras och distribueras av IPCC, välsignat och med oklanderlig godkännandestämpel från självaste FN. Lögnen om att det är människan som ger upphov till det allt varmare klimatet.

Det är tyvärr många som drar sig för att läsa på engelska. Jag funderar på att via insamling och egen finansiering översätta dessa böcker till svenska så de blir tillgängliga för den breda allmänheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s