Julhälsning till Björn Söder

Enligt dig, Björn Söder, ryms inte Charlotte Kalla i den svenska nationen eftersom hon är ”tornedalsfinne”. Så för vilken nation ska hon då tävla? Jaaa…eehhh….liksom….det måste väl bli för nationen Nordpolen då?

Själv lär jag inte heller rymmas i ”ditt Sverige” eftersom min pappa var tornedaling från Kangos, inte långt från Charlottes Tärendö. När ni sverigedemokrater talar om de tyska renhetslagarna så handlar det ju inte om ölbryggning. Nazisterna krävde dokumentation i tre generationer bakåt för att acceptera någon som ”fri” från judiskt blod, vilket innebär 32 verifikat. Med tanke på att 25% av befolkningen i Mälardalen har ”invandrarbakgrund” (inräknat barn till invandrarpar) så är det synnerligen osannolikt att mina barn-barns-barn någonsin blir svenskar. Det kommer INGEN ANNAN att vara heller så jag fruktar inte att de ska bli ensamma. Och apropå (d)er Führer: Är inte hans hår litet i svartaste laget? Har ni verkligen kollat 32 verifikat, för det vore ju pinsamt…?

Tornedalingarna har i motsats till de landsdelar där SD:s ledning stammar alltid varit svenskar. Blekinge och Skåne har bara varit svenskt i 356 år så jag undrar med vilken rätt ni påstår er vara mer svenskar än andra? Ni talar en egendomlig dialekt, där långt borta i sveriges periferi, och trots 356 års försök att inympa våra ädla svenska seder i er nysvenskar så hissar ni ännu er egen flagga. Alltsedan tyskarna krossades vid Stalingrad är det särskilt osvenskt att tala om raser, har ni inte noterat detta? Humanism är sveriges varumärke. Ni sverigedemokrater, om några, är just osvenska!

Om Charlotte ska tävla för Nordpolen så kräver jag att ni blekingar / skåningar draperar er i röd-vitt och tävlar för nord-Polen!

Björn Söder, trots att du aldrig blir min talman önskar jag dig ändå God Jul, två saker bara:

  1. Glöm inte för en enda sekund under ditt julfirande att festföremålet själv – Jesus Kristus – var jude.
  2. Som du kanske vet bor Tomten på Luppio-berget. Du kan väl vara snäll att släppa in honom i stugvärmen trots att du inte tycker att han är svensk! För barnens skull. Tomten från Tornedalen bjuder alla på en kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s