Ajöss Yttrandefrihet

Sverige är en ledande europeisk exportör av Jihad-krigare till IS, hittills uppemot 300, och den officiella oron är stor för vad de ska hitta på när de återvänder, traumatiserade men krigsvana. Ska man se positivt på saken så innebär det att 300 potentiella bombare lämnat Sverige, varav de flesta lär stupa, stanna för gott eller avrättas som desertörer. För vår säkerhet är det ”bingo” att de åker men det törs ingen säga. Ytterst få lär slinka ur IS´s garn och de som gör de bör rimligen ha tappat tron på Jihad.

Forskning visar att det INTE är utanförskap, arbetslöshet etc som gör unga muslimer till terrorister. Det handlar om känslor av orättvisor och att ”väst” förtrycker den muslimska världen, i kombination med narcissistisk personlighetsstörning, tänk Breivik, vilket förklarar att många välanpassade väljer Jihad. Högerextremister som attackerar moskéer är av samma sort och de lär trappa upp sina aktioner om Sverige utsätts för den massiva invandring av muslimer som planeras av våra politiker. Det finns inte fler potentiella ”Breivikare” bland muslimer, men skillnaden är att de utsätts för en effektiv propaganda. Ingen nasse räknar med hjälteförklaring och fribiljett till paradiset varför lockelsen är mindre.

Jag har av uppenbara skäl beslutat att undvika ämnet Islam och att inte nämna PROFETEN. Ett litet men påtagligt bevis på att det inte längre råder yttrandefrihet i Sverige. Ajöss med yttrandefriheten, det var kul så länge det varade!

Vart är Sverige på väg och vems fel är det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s