Ytterligare 100 miljarder i dolda invandringskostnader

Som jag skrivit i inläggen den 11 februari och den 4 mars JO-anmälde jag arbetsförmedlingens Generaldirektör Mikael Sjöberg för brott mott offentlighetsprincipen då han hemligstämplat uppgifterna om vart de 100 miljarder som spenderats på så kallade ”Nystartsjobb” tagit vägen. JO avslog utan motivering ärendet, trots att det kränker grundlagen. En Generaldirektör som kränker grundlagen skulle i ett fungerande rättssamhälle entledigas omedelbart, men i detta fall skyddas generaldirektören av krafter som har intresse av och som troligen tagit initiativ till mörkläggningen – DÖ-partierna i Sveriges Riksdag.

Samma dag som anmälan gjordes lyckades jag jag via telefon komma i kontakt med biträdande generaldirektör Clas Olsson, som något stressat stammade fram ”då får du nog tala med Riksdagen” då jag krävde uppgifterna. Därför visste jag redan på förhand hur JO skulle ställa sig.

Man måste fråga sig varför Mikael Sjöberg med godkännande av Riksdagen beslutar att hemligstämpla uppgifter som absolut är av allmänintresse och således bryter mot grundlagen?

Svaret är att dessa 100 miljarder använts för att köpa anställningar till främst asylinvandrare. Således ytterligare 100 miljarder i invandringsrelaterade kostnader.

Partierna som gjort sig skyldiga till DÖ-överenskommelsen är alla delaktiga i vad som mer och mer liknar en konspiration mot svenska folket: Det handlar om att dölja och mörklägga de verkliga kostnaderna för invandringen. Istället för att se sina väljare i ögonen och ta ansvar för sina beslut väljer DÖ-partierna att manipulera, ljuga och mörklägga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s