Islamiseringens sexuella drivkraft

Man ska aldrig underskatta styrkan i den sexuella drivkraften. IS använder sex som lockmedel när de rekryterar unga män från hela världen. Alla Jihadkrigare utlovas en fru, vilket kan vara nog så lockande för en ung man som inte får utlopp för sin starka sexualitet. På plats finns kristna sexslavar att nyttja och män med aggressiv eller rentav sadistisk läggning får i krig möjligheter som inte bjuds i det civila samhället. Också för att få krigarna att riskera livet i strid eller söka döden som självmordsbombare används sex som lockbete. Koranen utlovar helt flott att alla martyrer får komma till paradiset där 40 oskulder väntar dem. Sex säljer som man säger i reklamvärlden.

När jag var i Gambia för några år sedan observerade jag på flygplatsen en välkomstkommité av stiliga gigolos. De såg glada och förväntansfulla ut där de småfnittrande skojade med varandra medan de stod och väntade på sina hjärtevänner. Kanske tycker de sig ha drömjobbet? Oavsett vilket så försörjer deras många hjärtevänner ofta hela familjeklaner. I turistdestinationer som Gambia, Senegal, Elfenbenskusten, Ghana, Kenya, Tanzania och Mocambique är den kvinnliga sexturismen i stark tillväxt. Det är inte svårt att förstå att kvinnor vill vänslas med dessa ståtliga män, ibland knappt mer än pojkar, med sina atletiska kroppar toppade med vänliga, bländvita leenden. Att döma av vad jag såg på restauranter och stränder präglas relationerna av ömhet, respekt och ”monogami” under hela vistelsen. Med risk för att bli beskylld för könsfördomar vill jag hävda att denna ”omvända” sexhandel faktiskt känns mindre vulgär då den förefaller vara mindre kvantitetsorienterad. Men, självfallet handlar det om exploatering av fattiga människor.

Här i Sverige har vi tagit emot omkring en halv miljon flyktinginvandrare på 3-4 år, varav 85% unga män. Ett smörgåsbord för kvinnor som kanske haft svårigheter att hitta en partner som uppfyller önskelistan. För de unga männen innebär en svensk kvinna däremot försörjning, boende och en biljett till en bättre framtid. Egentligen samma exploatering som inom sexturismen. För svenska ofrivilliga singelmän är det däremot en katastrof som inträffat och som för alltid hänvisar dem till ett liv där ölpimpling på ”sportpubar” ofta får utgöra substitut för drömmar om familj och barn. Sådant föder lätt frustration och hat. Dessa ofrivilliga singelmän skulle förstås applåderat ankomsten av 400 000 unga kvinnor.

I mina mörkaste stunder undrar jag om det faktiskt är sex som är den egentliga drivkraften hos dessa politikerkvinnor – för kvinnor är de – som möjliggör och driver på massinvandringen av unga muslimska män. Detta skulle de knappast erkänna ens för sig själva, men ibland är det undermedvetna känslor som leder till handlingar och beteenden. Vad dessa feministiska kvinnor missat är att många av de nyanlända männen knappt kan bärga sig innan de får chansen att tvinga slöja på deras döttrar, vilket bara är början på en underkastelseprocess där de ska lära sig att lyda. Så gick det med den jämställdheten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s