Alla människors lika värde – förutsatt rätt värdegrund

Sverige bryter mot både FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna och mot Europakonventionen, genom diskriminering av de 25% av svenskarna som sympatiserar med SD. SD:are nekas jobb, särskilt inom det offentliga, med hänvisning till fel värdegrund.

Så var det med ”alla människors lika värde”.

Sverige är ett extremt förtryckar-samhälle, utan like i hela västvärlden. Allt bottnar i att en viss familje-klan dominerat medierna i många decennier. Det är faktiskt dags att bryta upp Bonniers mediemonopol genom lagstiftning. Monopolet har skadat vårt land så svårt att det inte längre går att reparera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s