Ett brott är begånget mot det svenska folket

Massinvandringen från Mellanöstern, Afrika och Centralasien har skett mot det svenska folkets vilja. Genom att mörklägga, desinformera och vinkla har politiker och medier vilsefört det svenska folket på ett sätt som bara kan beskrivas som en komplott. Det är dags att börja för en diskussion om hur de som bär ansvaret för vårt samhälles ödeläggelse ska straffas.

När den arabiska våren spred sig i Mellanöstern och Nordafrika reagerade globalisterna snabbt. Europa låg vidöppet och detta var precis vad de väntat på.

”Välgörenhetsorganisationer” som Open Society Foundation skeppade med början 2014 miljoner unga män över Medelhavet, varefter de togs emot av godhetsapostlar som kände sig kallade, oftast kvinnor som påfallande ofta var blonda.
Via kontantkort som frikostigt delades ut kunde resan mot norra Europa fortsättas med tåg och buss.
Få känner till att flyktingkatastrofen riggades av mörka krafter som vill kasta Europa i kaos det, samma mörka krafter som dagligen utövar ett stort inflytande över EU-politikerna i Bryssel. Money talks.

Locktonerna från Sverige

Samtidigt som Schengen-fällan slog igen under hösten 2014 tillträdde den första regeringen Löfven. På Medborgarplatsen på Södermalm talade en nyligen tillträdd, maktberusad, obildad och historielös statsminister inför jublande vänstermänniskor, som gladde sig åt att den nyliberala epoken Reinfeldt – Borg var till ända.

”Mitt Europa bygger inga murar”, skanderade Löfven. Applåderna ville aldrig ta slut och den leende statministern slickade villigt i sig ovationerna.

Medan Löfven talade eskalerade den svenska flyktingkatastrofen dramatiskt. Miljoner unga män från Mellanöstern och Afrika strömmade norrut genom ett gränslöst Europa och för många av dem var locktonerna från Sverige oemotståndliga. I Sverige blev man försörjd utan att behöva arbeta, vilket kunde läsas på de svenska ambassadernas hemsidor, på arabiska, somaliska och flera andra språk.
Många av de unga männen var analfabeter, men rykten om det svenska paradiset spreds ändå snabbt via mobiler och sociala medier.

Open Society Foundation tryckte upp instruktioner som delades ut till flyktingarna, där de uppmanades att göra sig av med sina ID-handlingar för att överbelasta mottagarländernas asylsystem. Många kom via färjorna från Tyskland. Ännu fler kom via Danmark, vars myndigheter cyniskt vinkade flyktingarna vidare till Sverige. Situationen var kaotisk, men alla som knackade på dörren till kungariket Sverige släpptes in.

Mediernas lögner

Medierna fylldes av bilder på kvinnor och barn som påstods vara på flykt och som nu behövde vår hjälp. I brist på autentiska bilder publicerades bilder från flyktingläger i Mellanöstern, som av mediekonsumenterna antogs vara tagna i Sverige. Journalisterna tävlade med varandra i att skriva känslosamma reportage i en patetisk tävling i godhetssignalering. Sanningen var att ytterst få kom från krigsområden. Det handlade om ekonomiska lycksökare, som det inte alls var synd om.

De massiva mediekampanjerna skapade närmast total hysteri bland svenska folket och bland deras politiska företrädare. Alla som hade det allra minsta att invända mot att vårt land invaderades av unga, aggressiva män utan skyddsbehov brunsmetades omedelbart som rasister och rentav som nazister. Ledande brunsmetare var som alltid Bonnier-medierna.

Idag torgför medierna att antalet asylksökanden bara är en bråkdel av när det var som värst 2015, men faktum är antalet nya svenskar fortfarande är cirka 10 000 per månad, bara det att det idag är andra kvoter. Mediernas lögner fortsätter alltså, utan tendens till självrannsakan.

Komplotten fortsätter

Det som skett och fortfarande sker är en komplott av medier, politiker, och politiserade myndigheter riktad mot det svenska folket. Journalistkåren tycks anse att deras jobb är att vilseföra allmänheten.

Inga svenskar skulle ha gått med på detta om de erhållit sanningsenlig och korrekt information.

Svenskar folket betalar priset

Idag betalar vi ett högt pris i form av skenande antal skjutningar, rån, våldtäkter, misshandel, stölder och bedrägerier. Sverige är numera ett kaotiskt samhälle som befinner sig i ett fritt fall, av vilket vi ännu bara ser början. Hur detta ska sluta är det få som ens vågar tänka på. Fler och fler talar om ett tänkbart inbördeskrig.

Det ekonomiska priset är enormt. Migrationskostnaderna ligger på hundratals miljarder kronor per år. Den öppna arbetslösheten ligger på rekordhöga 9% och många hävdar ett den korrekta siffran är uppåt 20%. Trots världens högsta skatter har sjukvården köer som är flera år långa. Äldre vanvårdas och serveras mat som knappt duger som djurföda. Pensionssystemet är på väg mot sammanbrott. De som går ut på arbetsmarknaden idag förväntas arbeta till 72 års ålder. Belöningen för ett strävsamt liv – där de flesta arbetande svenskar lever på lägre nivå än de som enbart parasiterar – blir en pension på 40% av slutlönen.

Sverige är bankrutt, men kan ännu en tid hanka sig fram på lånade pengar, genom att öka framförallt kommunernas skulder, tills den ekonomiska bubblan spricker – och vad händer då? Vårt samhälle går inte längre att känna igen. Sverige är förstört för evig tid.

De ansvariga ska ställas till svars

Det är dags att sätta sökarljuset på de som bär ansvaret för vårt lands förstörelse och vi vet vilka de är. De ska rannsakas inför tribunaler, dömas och straffas. Det handlar om tusentals landsförrädare och deras medlöpare och frågan är hur hårda straffen ska bli.
Ett lämpligt standardstraff för mindre brott mot det svenska folket skulle kunna vara fråntagande av medborgarskap samt livstids utvisning. För de som begått grövre brott mot det svenska folket väntar något helt annat.

Bilden nedan: Jonathan Leman, EXPO / AFA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s